Parking Jardinillos - Estación tren Palencia

Reserva Online el teu aparcament a Palencia

Direcció

Calle Estación del Norte 10, 34005, Palencia (Palencia)

Horaris

Accessos i sortides

Dilluns a diumenge 24 hores

Vehicle

Servei

Places lliures: 72

Pàrquing Descobert

Cancel·lació gratuïta de la reserva avisant amb almenys 24 hores d'antelació a l'inici de la reserva.
1 Selecciona el tipus de reserva

Reserva per dies

1,60€

Com s'accedeix:

1) Pots entrar i sortir del pàrquing tantes vegades com vulguis mentre la teva reserva estigui activa

2) Per accedir al pàrquing agafa un tiquet a la barrera d'entrada

3) Per sortir, adreça't a la barrera de sortida i truca a l'intercomunicador (i), et demanarem el número de reserva i t'obrirem
2 Completa la teva reserva
Preu total: 1,60€
Reserva de pàrquing
1,60€
Total 1,60€
*Cancel·lació gratis fins a 1 hores abans
Tots els imports inclouen IVA.
Consultar condicions

Descripció

Vols aparcar el teu vehicle a Palencia? Trobar aparcament al centre de Palencia no és tasca fàcil, el Parking Jardinillos, ubicat al Calle Estación del Norte 10, és la millor opció per aparcar ràpidament el teu cotxe o moto a la ciutat.

Trobar aparcament a Palencia et pot trigar molt de temps, la majoria dels carrers són de zona blava i solen estar massa plens. Així que, si no vols perdre temps buscant un lloc on estacionar el teu vehicle al centre, reserva a Parking Jardinillos i oblida't de donar voltes amb el teu cotxe per trobar una plaça d'aparcament.

El nostre pàrquing compta amb 172 places de pàrquing per a cotxes i 5 places reservades per a motos. Estem oberts les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana, inclosos els festius.

Per descomptat, pots estar molt tranquil deixant el teu vehicle aparcat a les nostres instal·lacions ja que comptem amb càmeres i personal de seguretat. El teu cotxe estarà perfectament aparcat a Parking Jardinillos mentre gaudeixes del centre de la ciutat o fas les teves gestions amb total tranquil·litat.

El nostre aparcament es troba en una ubicació privilegiada si vols anar a la Catedral de Palencia, a tan sols 11 minuts a peu, oa la Plaza Mayor, ubicada a només 850 metres del pàrquing, zona comercial i de lleure amb nombrosos bars i restaurants.

A més, et recomanem visitar la Plaza de San Francisco, a 10 minuts caminant del Parking Jardinillos, un dels llocs més bonics a veure a Palencia. A la plaça destaca la seva Església, construïda al segle XIII i d'estil gòtic.

Però no només això, si el que vols és passar una tarda (o un matí) de compres, la Calle Mayor és el lloc que busques. Ubicada a 450 metres del nostre pàrquing, aquest carrer que separa la Plaza de León del Parque de Isabel II, compta amb 900 metres de botigues. A més, al llarg del carrer veuràs edificis històrics com l'Església de les Canonges o el Casino.

Una altra opció és gaudir del teu temps a l'aire lliure als Jardinillos, un parc amb més de 26.000 m² de superfície o al Sotillo de los Canónigos, parc ubicat a 15 minuts de les nostres instal·lacions. Aquest darrer és una bona opció si vols descansar una estona a la ciutat. Compte amb zones enjardinades, un circuit d'entrenament per a gossos, les piscines municipals, un camp de futbol, ​​carril bici i taules de ping-pong.

Com veus, el nostre pàrquing està ubicat al centre de Palencia, proper a multitud de llocs de cultura, lleure i comerç. Aparcar a Palencia mai va ser tan fàcil i ràpid. No ho pensis més i reserva ara la teva plaça a Parking Jardinillos!

Punts pròxims

Estación de tren Palencia

Estación de tren Palencia

Plaza De Los Jardinillos, S/N, 34005 Palencia

1 Minut a peu

COM ARRIBAR

Convento de San Pablo

Convento de San Pablo

Av. Simón Nieto, s/n, 34005 Palencia

7 Minuts a peu

COM ARRIBAR

Plaza Mayor Pamplona

Plaza Mayor Pamplona

Plaza Mayor, 34001, Pamplona

11 Minuts a peu

COM ARRIBAR

Comisaría de Policía de Pamplona

Comisaría de Policía de Pamplona

Av. Simón Nieto, 8, 34005 Palencia

4 Minuts a peu

COM ARRIBAR

Museo diocesano de arte sacro

Museo diocesano de arte sacro

C. Mayor Antigua, 22, 34005 Palencia

10 Minuts a peu

COM ARRIBAR

Parque los Jardinillos

Parque los Jardinillos

Plaza De Los Jardinillos, S/N, 34005 Palencia

1 Minut a peu

COM ARRIBAR