Política de privadesa

En vigor des del 25 de maig de l'2018

 1. Sobre aquesta política
 2. Com recollim les teves dades personals?
 3. Quines dades personals recopilem?
 4. Per què recopilem les dades personals?
 5. Amb qui compartim les teves dades personals?
 6. Com pots modificar les teves dades personals?
 7. Com pots controlar les dades personals que ens has proporcionat?
 8. Retenció i eliminació de dades
 9. Transferència a altres països
 10. Protecció de les teves dades personals
 11. Com tractem les dades personals dels menors d'edat?
 12. Avís de canvis en la política de privacitat
 13. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Per poder oferir-te la millor experiència dels nostres serveis, des de Promoparc necessitem que ens comuniquis una sèrie de dades personals. La privacitat de totes les dades que ens proporciones són de gran importància per a Promoparc, Ja que en fer-ho, estàs confiant en nosaltres. Per això, ens comprometem a protegir-los i a explicar de la forma més clara i senzilla com i per què els recollim, emmagatzemem, utilitzem i compartim.

També et detallem com contactar amb nosaltres si tens algun dubte sobre les vostres dades personals.

1. Sobre aquesta política

Aquesta política de privacitat explica de forma clara i detallada l'ús que nosaltres, Promoparc Subterráneo Servicios S.L., Fa de totes les teves dades personals.

Promoparc Ofereix servei per reservar aparcament mitjançant la nostra plataforma web. Tota la política de privacitat que t'expliquem a continuació s'aplica a la mateixa. Els termes que regeixen l'ús de Promoparc estan definits en el nostre Avís legal.

Estem constantment afegint noves funcionalitats i serveis a la nostra plataforma. Si algun d'aquests serveis afecta directament la manera en què recollim i utilitzem les teves dades personals, et mantindrem informat.

L'objectiu d'aquesta política de privacitat és:

 • Garantir que entens quines dades personals necessitem recopilar, i els motius pels quals els necessitem.
 • Explicar-se de forma clara com utilitzem totes les teves dades personals i amb qui els compartim.
 • Que coneguis quins són els teus drets en relació al tractament de les teves dades i com protegim la teva privacitat.
 • Per poder beneficiar-te dels serveis que ofereix Promoparc, Has d'estar d'acord amb la nostra Política de privacitat. En cas contrari, hauràs de deixar de utilitzar-los.

  2. Com recollim les teves dades personals?

  Recopilem les teves dades personals de les següents formes:

  1. A l'registrar-te a Promoparc. Quan et registres a Promoparc, Recopilem certa informació perquè puguis utilitzar els nostres serveis de forma òptima, com el teu nom , cognom i correu electrònic.
  2. En realitzar una reserva amb Promoparc. Quan fas una reserva de pàrquing amb nosaltres, necessitem recopilar certes dades, com la matrícula o el teu telèfon. A més, si necessites una factura dels serveis contractats en Promoparc, Necessitarem que ens proporcions les dades bàsiques per a això.
  3. En navegar per la nostra web. Recopilem informació de forma totalment anònima de la teva navegació, dispositiu i posicionament, per a investigació, anàlisi de dades, màrqueting i promocions, millorar el nostre servei i desenvolupar noves funcionalitats que millorin l'experiència de tots els nostres usuaris.
  4. En contactar amb Promoparc. Quan contactes directament amb nosaltres a través de correu electrònic, formulari de contacte o xarxes socials , recopilem informació que ens ajuda a posar-nos en contacte amb tu, com el teu nom, correu electrònic o telèfon.
  5. De tercers. Podem rebre dades personals de tercers, incloent partners que ofereixen els serveis de Promoparc en la seva oferta. Només utilitzarem aquestes dades personals quan hagis donat consentiment per això a tercers o a Promoparc.

  3. Quines dades personals recopilem?

  Per poder ajudar-te a reservar pàrquing i utilitzar altres dels nostres serveis, necessitem que ens proporcions una sèrie de dades personals, que et detallem a continuació.

  Dades personals recopilades a registrar-te a Promoparc

  Categoria Dades recopilades
  Dades del teu compte Dades personals que ens proporciones per permetre el registre en la nostra plataforma. Entre aquestes dades s'inclouen:
  • Nom
  • Cognom
  • Correu electrònic
  A majors, també podràs proporcionar el teu número de telèfon, de manera opcional.

  Dades personals recopilades en contactar ambPromoparc.

  Categoria Dades recopilades
  Dades de contacte Són dades que recollim quan et poses en contacte directe amb nosaltres a través de correu electrònic o formulari de contacte. Les dades que recollim en aquests casos són:
  • Nom
  • Correu electrònic
  • Número de telèfon (opcional)
  El contacte directe a través de les nostres xarxes socials es regeixen amb la política de privacitat d'aquestes xarxes. En cap cas utilitzem ni emmagatzemem les dades personals proporcionades des d'aquestes plataformes.

  Dades personals recopilades en fer una reserva ambPromoparc.

  Categoria Dades recopilades
  Dades de reserva Per poder ajudar-te a reservar una plaça de pàrquing amb Promoparc, Necessitem que ens proporcions una sèrie de dades. Aquestes dades personals són:
  • Número de matrícula
  • Número de telèfon
  Dades de facturació Per poder realitzar una factura dels teus serveis contractats, necessitem que ens facilitis:
  • Nom / Societat
  • NIF / CIF
  • Domicili social

  Dades personals recopilades en navegar per Promoparc.

  Categoria Dades recopilades
  Dades de navegació (Anònims) Recopilem informació del teu ordinador, tablet o telèfon, el navegador que utilitzes i l'idioma, ubicació geogràfica, temps de navegació i pàgines vistes, sempre de forma anònima, a través de diferents eines de tercers.

  Dades personals sobre altres persones

  De vegades, pot ser que no utilitzis els nostres serveis al teu nom, sinó que realitzes la reserva per a una altra persona, o en cas d'una empresa, registres als seus empleats a Promoparc.

  En aquests casos, és la teva responsabilitat assegurar-te que la persona o persones sobre les que ens estàs donant dades personals són conscients, han donat el seu permís i entenen com Promoparc utilitza aquestes dades.

  4. Per què recopilem les dades personals?

  La raó per la qual et demanem les teves dades personals és per poder oferir-te el millor servei i experiència possible, perquè puguis gestionar totes les teves reserves i transaccions, per poder posar-nos en contacte amb tu en cas que sorgeixi alguna incidència, informar-te ofertes i descomptes que poden ser del teu interès o sol·licitar la teva valoració dels nostres serveis.

  A la següent taula et detallem cada cas.

  Categoria Finalitat de l'ús i emmagatzematge de les dades
  Dades de registre

  Millorar la teva experiència, proporcionar serveis exclusius a clients registrats, poder contactar directament amb tu en cas necessari i permetre't tenir un registre de totes les teves transaccions i operacions.

  A més d'enviament de promocions i ofertes en cas que hagis acceptat l'enviament de les nostres novetats al registrar-te.

  Dades de contacte Poder comunicar-nos amb tu per resoldre els teus dubtes i incidències.
  Dades de reserva Dades necessàries per a poder realitzar la gestió d'una plaça d'aparcament, permetre al pàrquing identificar-te, i poder contactar amb tu en cas que sorgeixi qualsevol incidència.
  Dades de facturació Dades obligatòries per poder realitzar les factures de les teves transaccions.
  Dades de navegació (Anònims) Poder investigar i analitzar el comportament de tots els nostres usuaris a la web, amb la finalitat de millorar l'experiència i desenvolupar noves funcionalitats i serveis.

  5. Amb qui compartim les teves dades personals?

  A la següent taula et detallem amb qui compartim les teves dades.

  Destinació Categoria Finalitat per compartir les teves dades
  Aparcaments Dades de registre i reserva Per poder completar les teves reserves i transaccions de manera correcta, hem de compartir la teva informació de registre i de reserva amb el Pàrquing que vagis a utilitzar.
  Aplicacions de tercers per promocions i valoracions Dades de registre

  Fem servir eines de tercers per sol·licitar que valors nostre servei.

  També fem servir eines per a enviament de promocions i ofertes, que només les utilitzarem en el cas que ens proporcions teu consentiment exprés al registrar-te.

  Aplicacions de tercers per recopilació d'estadístiques Dades de navegació (Anònims) Compartim les teves dades de navegació, totalment anònims, per a activitats amb fins analítics i de màrqueting amb eines de tercers.
  Autoritats de protecció de dades Dades personals Per motius legals, ens podem veure obligats a proporcionar les dades per complir amb una obligació jurídica en virtut de la llei aplicable, o respondre a un procés legal vàlid, com una ordre de registre, una ordre judicial o un citació.

  6. Com pots modificar les teves dades personals?

  Podràs modificar les teves dades personals a través del teu perfil d'usuari. Des de la barra de navegació, prem en el teu nom d'usuari, i clica a l'opció Perfil.

  Una vegada que modifiquis un o més dades personals, els substituirem instantàniament, eliminant els antics.

  7. Com pots controlar les dades personals que ens has proporcionat?

  Tens el dret de conèixer i revisar totes les dades personals que Promoparc té sobre tu. Per a això, pots sol·licitar una revisió de les teves dades personals enviant-nos un correu electrònic a comercial@promoparc.es.

  8. Retenció i eliminació de dades

  Conservem les teves dades personals mentre es mantingui la relació comercial entre l'usuari i Promoparc.

  Si ens ho demanes, podem eliminar o fer anònimes totes les dades personals que tenim emmagatzemats sobre tu perquè no puguis ser identificat, llevat que legalment se'ns requereixi conservar aquestes dades personals, a causa de:

  • L'existència d'alguna disputa o problema sense resoldre relacionat amb el teu compte o alguna operació realitzada.
  • Quan sigui necessari per als nostres interessos comercials legítims, com ara la prevenció de frau o mantenir la seguretat dels nostres usuaris.
  • Quan estiguem obligats per complir les nostres obligacions fiscals, legals i comptables, conservant només durant el període requerit per llei.

  9. Transferència a altres països

  Com a part dels serveis oferts per Promoparc, La informació que ens proporciones podria ser transmesa i processat per tercers ubicats en un país fora de la UE.

  En aquests casos, Promoparc garantirà que la transferència de les teves dades personals es realitza de conformitat amb les lleis de privacitat aplicables i, en particular, que s'apliquin les mesures contractuals, tècniques i organitzatives necessàries, com les clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea.

  Això pot passar, per exemple, si algun dels nostres servidors o un dels nostres proveïdors de serveis, es troba en un país fora de la UE.

  10. Protecció de les dades personals

  Ens comprometem a protegir les dades personals de tots els nostres usuaris, portant a terme els procediments necessaris per prevenir l'accés no autoritzat als mateixos i al seu mal ús.

  Utilitzem sistemes i procediments apropiats per mantenir protegides les dades personals que ens proporciones. Només el personal autoritzat té permís per accedir a la teva informació personal durant el transcurs del seu treball.

  11. Com tractem les dades personals dels menors d'edat?

  Promoparc és un servei que només pots utilitzar si ets major de 18 anys.

  Només processem informació sobre nens amb el consentiment dels pares o els tutors legals o quan la informació es facilita per a ser utilitzada pels pares o pel tutor legal corresponent.

  Si descobrim que hem recopilat les dades personals d'un menor de 18 anys, prendrem mesures raonables per eliminar aquestes dades.

  12. Avís de canvis en la política de privacitat

  De manera ocasional, és possible que la nostra política de privacitat pateixi alguns canvis.

  Noves funcionalitats i serveis de la nostra plataforma poden requerir canvis en la manera que processem i emmagatzemem les teves dades personals.

  Et notificarem de qualsevol canvi en la política mitjançant notificacions en la nostra plataforma i / o mitjançant un correu electrònic informatiu.

  13. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

  Promoparc Subterráneo Servicios S.L., Amb CIF B86107489 i domicili social a Calle Recoletos, 5 3ºIzquierda Madrid 28001, és l'empresa responsable de controlar el processament de les teves dades personals.